Λευκωσία: Τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού στην προώθηση δράσεων που θα βοηθήσουν το επιχειρηματικό οικοσύστημα της Κύπρου να αναπτυχθεί και να ενδυναμωθεί, επιβεβαίωσε έμπρακτα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής, υπογράφοντας το Κυπριακό Μανιφέστο για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα (“Cyprus Startup Manifesto”). 

Ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης υπέγραψε σήμερα, σε συνάντηση που είχε στο γραφείο του με εκπροσώπους της κοινότητας νεοφυών επιχειρήσεων Startup Cyprus , το Κυπριακό Μανιφέστο για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα ( Cyprus Startup Manifesto).

 Some may look at Cyprus and discount it due to its size, but its size is our greatest strength. These startups will soon take the globe by storm  

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 01/02 η εκδήλωση με τίτλο «The Startup Europe Week (SEW) – Nicosia Event», στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «SEW» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η εκδήλωση αποτέλεσε μέρος σειράς εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερες από 200 πόλεις και 40 χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας. 

Startup Europe Week is coming to Cyprus the week Feb 1 - Feb 5 with 3 major events in Nicosia, Limassol, Paphos.

Pages